Powered by Smartsupp

Időszakos szerviz, ajándék átvizsgálással

Időszakos szerviz, ajándék átvizsgálással
 
Időszakos szerviz, díjmentes olajszűrővel és díjmentes Minimál TotalCheck csomaggal.

Időszakos karbantartási csomagunk keretein belül díjmentesen igényelje TotalCheck Minimal átvizsgálási csomagunkat, mely szakértő szemek alapos átvizsgálását kínálja! A műszaki állapotról, várható kiadásokról és a szükséges javításokról írásos és elektronikus dokumentációt készítünk.
 
Minimál 24 990 Ft értékű átvizsgálás Időszakos szerviz mellé, most díjmentesen! Amennyiben bővíteni szeretné a csomagot, úgy arra is van mód. Látogasson el a honlapunkra és válassza ki az Önnek megfelelőt, majd vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk a részletekről. Az akción a lenti felületen történő bejelentkezéssel tud részt venni, illetve telefonon is segítünk az időpont foglalásban.
 
Az átvizsgálási csomag tartalma:
  • Karosszéria átvizsgálása - korrózió és sérülésnyomok
  • Folyadékok ellenőrzése - fagyáspont, kenőképesség, mennyiség és állapot
  • Futómű-ellenőrzés
  • Kipufogórendszer, alváz és padlólemez állapotfelmérése
  • Akkumulátor ellenőrzése
  • Gumiabroncsok vizsgálata

További akciók

Tavaszi fékjavítás akció

Tavaszi fékjavítás akció

5% kedvezmény Bosch és kiváló minőségű utángyártott alkatrészekre és a munkadíjra. Ajándék Minimál TotalCheck csomaggal.

Téli karbantartás akció

Téli karbantartás akció

Bár a biztonságos vezetés érdekében az egyik legfontosabb tennivaló a téli gumicsere, azonban még jó pár dolog van, amire érdemes odafigyelni. Ha közeleg az autód időszakos szervize, akkor érdemes megcsináltatni még a téli idő beállta előtt.

Totalcheck - Vásárlás előtti átvizsgálás

Totalcheck - Vásárlás előtti átvizsgálás

Használt autót vásárolni, mindig kockázatos, mert nem ismerjük az autó előéletét és habár első ránézésre tökéletesnek tűnhet az autó, nagyon hamar jelentkezhetnek olyan hibák, amelyeket a korábbi tulajdonos nem vett észre.

Teljeskörű fertőtlenítés Biocid bombával!

Teljeskörű fertőtlenítés Biocid bombával!

A téli hónapokban legfeljebb a szélvédő párátlanítására használjuk a klímát ezért az baktériumok és gombák melegágyává vállhat. Ezek a megtelepedett kórokozók használat közben bejutnak a levegőbe és komoly légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért a meleg nyári hónapok előtt célszerű megtisztítatni a klímaberendezést.

Időszakos karbantartás akció

Időszakos karbantartás akció

A járművek időszakos karbantartása nagyon fontos momentum nem csak az autó, hanem a tulajdonosok életében is.