Powered by Smartsupp

Tavaszi fékjavítás akció

Tavaszi fékjavítás akció
5% kedvezmény Bosch és kiváló minőségű utángyártott alkatrészekre és a munkadíjra. Ajándék Minimál TotalCheck csomaggal.
 
Fékjavítás csomagunk keretein belül a féktárcsa és betétek cseréje mellé díjmentesen igényelje TotalCheck Minimal átvizsgálási csomagunkat, mely szakértő szemek alapos átvizsgálását kínálja! A műszaki állapotról, várható kiadásokról és a szükséges javításokról írásos és elektronikus dokumentációt készítünk.
 
Minimál 24 990 Ft értékű átvizsgálás Időszakos szerviz mellé, most díjmentesen! Amennyiben bővíteni szeretné a csomagot, úgy arra is van mód. Látogasson el a honlapunkra és válassza ki az Önnek megfelelőt, majd vegye fel velünk a kapcsolatot, hogy tájékoztassuk a részletekről. Az akción a lenti felületen történő bejelentkezéssel tud részt venni, illetve telefonon is segítünk az időpont foglalásban.
 
Az átvizsgálási csomag tartalma:
  • Karosszéria átvizsgálása - korrózió és sérülésnyomok
  • Folyadékok ellenőrzése - fagyáspont, kenőképesség, mennyiség és állapot
  • Futómű-ellenőrzés
  • Kipufogórendszer, alváz és padlólemez állapotfelmérése
  • Akkumulátor ellenőrzése
  • Gumiabroncsok vizsgálata

További akciók

Téli karbantartás akció

Téli karbantartás akció

Bár a biztonságos vezetés érdekében az egyik legfontosabb tennivaló a téli gumicsere, azonban még jó pár dolog van, amire érdemes odafigyelni. Ha közeleg az autód időszakos szervize, akkor érdemes megcsináltatni még a téli idő beállta előtt.

Totalcheck - Vásárlás előtti átvizsgálás

Totalcheck - Vásárlás előtti átvizsgálás

Használt autót vásárolni, mindig kockázatos, mert nem ismerjük az autó előéletét és habár első ránézésre tökéletesnek tűnhet az autó, nagyon hamar jelentkezhetnek olyan hibák, amelyeket a korábbi tulajdonos nem vett észre.

Teljeskörű fertőtlenítés Biocid bombával!

Teljeskörű fertőtlenítés Biocid bombával!

A téli hónapokban legfeljebb a szélvédő párátlanítására használjuk a klímát ezért az baktériumok és gombák melegágyává vállhat. Ezek a megtelepedett kórokozók használat közben bejutnak a levegőbe és komoly légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért a meleg nyári hónapok előtt célszerű megtisztítatni a klímaberendezést.

Időszakos karbantartás akció

Időszakos karbantartás akció

A járművek időszakos karbantartása nagyon fontos momentum nem csak az autó, hanem a tulajdonosok életében is.