Powered by Smartsupp

Téli karbantartás akció

Téli karbantartás akció
Bár a biztonságos vezetés érdekében az egyik legfontosabb tennivaló a téli gumicsere, azonban még jó pár dolog van, amire érdemes odafigyelni. Ha közeleg az autód időszakos szervize, akkor érdemes megcsináltatni még a téli idő beállta előtt. Téli karbantartás akciónk keretein belül az időszakos szerviz során 50% kedvezményt biztosítunk az olajszűrő díjából. A szerviz során ellenőrizzük a folyadékok szintjeit, cseréljük az ablakmosó folyadékot, ellenőrizzük a lapátokat, megnézzük a világítást és mérjük az akkumulátor állapotát.
 
Téli karbantartás akció Időszakos szerviz mellé:
- 50% kedvezmény az olajszűrő árából
- díjmentes ablakmosó feltöltés
- akkumulátor állapotának mérése
- világítás ellenőrzés
 
Ajánlatunk: 2023.12.01 - 2024.02.01 között érvényes

További akciók

Nyári fékjavítás akció

Nyári fékjavítás akció

5% kedvezmény Bosch és kiváló minőségű utángyártott alkatrészekre és a munkadíjra. Ajándék Minimál TotalCheck csomaggal.

Totalcheck - Vásárlás előtti átvizsgálás

Totalcheck - Vásárlás előtti átvizsgálás

Használt autót vásárolni, mindig kockázatos, mert nem ismerjük az autó előéletét és habár első ránézésre tökéletesnek tűnhet az autó, nagyon hamar jelentkezhetnek olyan hibák, amelyeket a korábbi tulajdonos nem vett észre.

Teljeskörű fertőtlenítés Biocid bombával!

Teljeskörű fertőtlenítés Biocid bombával!

A téli hónapokban legfeljebb a szélvédő párátlanítására használjuk a klímát ezért az baktériumok és gombák melegágyává vállhat. Ezek a megtelepedett kórokozók használat közben bejutnak a levegőbe és komoly légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért a meleg nyári hónapok előtt célszerű megtisztítatni a klímaberendezést.

Időszakos karbantartás akció

Időszakos karbantartás akció

A járművek időszakos karbantartása nagyon fontos momentum nem csak az autó, hanem a tulajdonosok életében is.