Powered by Smartsupp

Egyéni ügyfelek

Egyéni ügyfelek

Hivatalos BOSCH szervizként a legszigorúbb minőségi követelmények, és minden esetben a gyári előírások betartásával vállaljuk és végezzük el bármilyen típusú személygépkocsi általános, vagy akár karambolos javítását, helyszíni kárfelvétellel, és az ehhez tartozó teljes körű biztosítási ügyintézéssel.

 

BOSCH diagnosztikai műszerekkel rendelkezünk a gépkocsik és kishaszon-gépjárművek lehető legprecízebb hibafeltárása érdekében.

 

Munkatársaink kivétel nélkül tapasztalt szakemberek, akik a BOSCH tanfolyamain rendszeresen részt vesznek, ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkeznek az egyre magasabb műszaki képzettséget igénylő feladatok elvégzéséhez.

 

Nincs ideje szervizbe hozni és megvárni autóját?

 

Válassza hozom-viszem szolgáltatásunkat, mellyel kényelmesen, plusz időráfordítás nélkül intézheti az autó szervizelését, vizsgáztatását otthonról vagy akár a munkahelyéről is.  

 

Márkafüggetlen szervizként a Bosch Service hálózat tagjaként teljes mértékben eleget teszünk az EU Csoportmentességi rendeletének (GVO, 461/2010/EU), ezért szervizünk is elvégezheti bármely gépkocsi garanciaidőn belüli és garanciaidőn túli kötelező futásteljesítmény vagy időintervallum szerinti időszakos szervizelését. 

 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: 

 

Akciók

Téli karbantartás akció

Téli karbantartás akció

Bár a biztonságos vezetés érdekében az egyik legfontosabb tennivaló a téli gumicsere, azonban még jó pár dolog van, amire érdemes odafigyelni. Ha közeleg az autód időszakos szervize, akkor érdemes megcsináltatni még a téli idő beállta előtt.

Totalcheck - Vásárlás előtti átvizsgálás

Totalcheck - Vásárlás előtti átvizsgálás

Használt autót vásárolni, mindig kockázatos, mert nem ismerjük az autó előéletét és habár első ránézésre tökéletesnek tűnhet az autó, nagyon hamar jelentkezhetnek olyan hibák, amelyeket a korábbi tulajdonos nem vett észre.

Teljeskörű fertőtlenítés Biocid bombával!

Teljeskörű fertőtlenítés Biocid bombával!

A téli hónapokban legfeljebb a szélvédő párátlanítására használjuk a klímát ezért az baktériumok és gombák melegágyává vállhat. Ezek a megtelepedett kórokozók használat közben bejutnak a levegőbe és komoly légúti megbetegedéseket okozhatnak, ezért a meleg nyári hónapok előtt célszerű megtisztítatni a klímaberendezést.

További akciók