Powered by Smartsupp

Egyéni ügyfelek

Egyéni ügyfelek

Hivatalos BOSCH szervizként a legszigorúbb minőségi követelmények, és minden esetben a gyári előírások betartásával vállaljuk és végezzük el bármilyen típusú személygépkocsi általános, vagy akár karambolos javítását, helyszíni kárfelvétellel, és az ehhez tartozó teljes körű biztosítási ügyintézéssel.

 

BOSCH diagnosztikai műszerekkel rendelkezünk a gépkocsik és kishaszon-gépjárművek lehető legprecízebb hibafeltárása érdekében.

 

Munkatársaink kivétel nélkül tapasztalt szakemberek, akik a BOSCH tanfolyamain rendszeresen részt vesznek, ezáltal mindig naprakész információkkal rendelkeznek az egyre magasabb műszaki képzettséget igénylő feladatok elvégzéséhez.

 

Nincs ideje szervizbe hozni és megvárni autóját?

 

Válassza hozom-viszem szolgáltatásunkat, mellyel kényelmesen, plusz időráfordítás nélkül intézheti az autó szervizelését, vizsgáztatását otthonról vagy akár a munkahelyéről is.  

 

Márkafüggetlen szervizként a Bosch Service hálózat tagjaként teljes mértékben eleget teszünk az EU Csoportmentességi rendeletének (GVO, 461/2010/EU), ezért szervizünk is elvégezheti bármely gépkocsi garanciaidőn belüli és garanciaidőn túli kötelező futásteljesítmény vagy időintervallum szerinti időszakos szervizelését. 

 

Kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az alábbi elérhetőségeken: 

 

Akciók

Nyári fékjavítás akció

Nyári fékjavítás akció

5% kedvezmény Bosch és kiváló minőségű utángyártott alkatrészekre és a munkadíjra. Ajándék Minimál TotalCheck csomaggal.

Téli karbantartás akció

Téli karbantartás akció

Bár a biztonságos vezetés érdekében az egyik legfontosabb tennivaló a téli gumicsere, azonban még jó pár dolog van, amire érdemes odafigyelni. Ha közeleg az autód időszakos szervize, akkor érdemes megcsináltatni még a téli idő beállta előtt.

További akciók