Powered by Smartsupp

Autószerviz, olajcsere, javítás

Autószerviz, olajcsere, javítás

A szerviz eljárásokat a Bosch technológia leírása alapján végezzük. Minden egyes alkatrész, ami általunk lett beépítve, ugyanolyan minőséggel rendelkezik akárcsak az eredeti gyári alkatrész.
Technikusainkat folyamatosan képezzük, és mindig a legújabb technológiákat használjuk, hogy átvizsgáljuk az Ön autóját.

További szolgáltatások

Bosch kiterjesztett garancia

Bosch kiterjesztett garancia

Biztosítsa autóját egy váratlan meghibásodás esetére a gyári garancia lejárta után is – csak az AVALON-nál! A három biztosítási csomag teljes mértékben személyre szabható, így a költség is a választott szolgáltatásnak megfelelően alakul. A mi biztosításunk akár 15 éves autókra és 200 000 km felett is érvényes! A részletekért érdeklődjön az Avalon munkatársainál.

Kézi autómosás

Kézi autómosás

Nálunk szervizelő ügyfeleink autóira külső mosást és belső takarítást is vállalunk, aktuális szabad kapacitásunk erejéig. Ezzel kapcsolatban kérjük, egyeztessen munkafelvevő kollégáinkkal!

Autómentés

Autómentés

Ha gépkocsija mozgásképtelenné vált, saját autómentőnkkel az ország egész területéről kedvező áron beszállítjuk szervizünkbe.

Csereautó

Csereautó

Saját autókölcsönzőnk kedvezményes áron kínálja Önnek gépkocsijait, melyek megtekintéséhez kérjük, kattintson ide: www.avalon-rent.hu

Hozom-viszem szolgáltatás

Hozom-viszem szolgáltatás

Szerződött ügyfeleinknek és magánszemélyeknek is vállaljuk a javítandó gépkocsi be- és visszaszállítását sofőrszolgálattal, megállapodás szerint.

Fék, futómű javítás

Fék, futómű javítás

A fék egy elsődleges biztonsági berendezés melyet minden szerviz alkalmával alaposan szemrevételezünk, majd ezt követően fékhatásmérő padon műszeresen is vizsgálunk.

Műszaki vizsga

Műszaki vizsga

Bármilyen márkájú személy és kisteherautó vizsgáztatását rövid határidővel tudjuk vállalni.

Járműdiagnosztika

Járműdiagnosztika

Szervizünkben a computeres motordiagnosztika a szerviz szolgáltatásai közé tartozik.