Powered by Smartsupp

Fék, futómű javítás

Fék, futómű javítás

A futómű a biztonságos gépjárművezetés fontos részét képzi. Nap mint nap különböző erőhatások érik, ennek következtében a forgó-kopó alkatrészek elhasználódnak (pl.: kormányösszekötő, lengőkar, kerékcsapágy). Ezen alkatrészek időben történő cseréje a biztonságos közúti közlekedéshez elengedhetetlen.

További szolgáltatások

Bosch kiterjesztett garancia

Bosch kiterjesztett garancia

Biztosítsa autóját egy váratlan meghibásodás esetére a gyári garancia lejárta után is – csak az AVALON-nál! A három biztosítási csomag teljes mértékben személyre szabható, így a költség is a választott szolgáltatásnak megfelelően alakul. A mi biztosításunk akár 15 éves autókra és 200 000 km felett is érvényes! A részletekért érdeklődjön az Avalon munkatársainál.

Kézi autómosás

Kézi autómosás

Nálunk szervizelő ügyfeleink autóira külső mosást és belső takarítást is vállalunk, aktuális szabad kapacitásunk erejéig. Ezzel kapcsolatban kérjük, egyeztessen munkafelvevő kollégáinkkal!

Autómentés

Autómentés

Ha gépkocsija mozgásképtelenné vált, saját autómentőnkkel az ország egész területéről kedvező áron beszállítjuk szervizünkbe.

Csereautó

Csereautó

Saját autókölcsönzőnk kedvezményes áron kínálja Önnek gépkocsijait, melyek megtekintéséhez kérjük, kattintson ide: www.avalon-rent.hu

Hozom-viszem szolgáltatás

Hozom-viszem szolgáltatás

Szerződött ügyfeleinknek és magánszemélyeknek is vállaljuk a javítandó gépkocsi be- és visszaszállítását sofőrszolgálattal, megállapodás szerint.

Műszaki vizsga

Műszaki vizsga

Bármilyen márkájú személy és kisteherautó vizsgáztatását rövid határidővel tudjuk vállalni.

Járműdiagnosztika

Járműdiagnosztika

Szervizünkben a computeres motordiagnosztika a szerviz szolgáltatásai közé tartozik.